Νέο Δ.Σ. ΠΑΝΣΥΠΟ - Δυνατά και οργανωμένα συνεχίζουμε

Ακόμα πιο δυνατά, συλλογικά και οργανωμένα συνεχίζουμε !!


Αρίθμ.πρωτ.
7

Αθήνα, 5-7-2023

Η Αδέσμευτη Φωνή Υπαλλήλων Δ.ΥΠ.Α. ήταν η μοναδική παράταξη που κατέθεσε υποψηφιότητα για τις εκλογές στο Σύλλογο μας. Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν, και τα μέλη που ψήφισαν, όλοι με ευθύνη και αγωνιστικότητα, απέδειξαν ότι ο Σύλλογός μας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων !!

Επιδιώκουμε όλο και περισσότεροι συνάδελφοι/ισες να μπουν σε δράση και να δυναμώσουν τη δυναμική του Συλλόγου, να βρισκόμαστε στους χώρους εργασίας δίπλα στους εργαζομένους έτσι ώστε όσοι σκέφτονται να μας αδικούν, να το σκέφτονται διπλά!!

Θα μας βρίσκουν απέναντί τους !!

Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε και αγωνιστήκαμε για το κοινό μας συμφέρον.

Παραμερίζοντας κάθε μικροπαραταξιακή-κομματική σκοπιμότητα ενωμένοι στην κρισιμότερη χρονική στιγμή που οι Κυβερνώντες υλοποιούν νέες δομές για τα αντικείμενά μας χωρίς τη συμμετοχή μας στις αποφάσεις τους, ο Σύλλογος μας θα υπερασπίσει τα μέλη του χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις !!

Αταλάντευτα και μαχητικά απέναντι σε όσους καλλιεργούν συνειδήσεις ματαιότητας των αγώνων μας !!

Οι πλέον των 200 ψηφισάντων στις εκλογές μας, απέδειξαν σε όσους επιβουλεύονται τον Σύλλογο μας ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν γι’αυτούς χωρίς αυτούς. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι προσπάθησαν επί ώρες για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά αλλά δεν τα κατάφεραν αφού εκείνη την ημέρα δεν λειτουργούσε σχεδόν τίποτα στην Δ.ΥΠ.Α.

Καλούμε τον κάθε/καθεμιά συνάδελφο-ισα να κάνει δική του την ισχυροποίηση του Συλλόγου σε ένα κοινό και οργανωμένο αγώνα!!

Κανείς μόνος του!!

Χωρίς συμβιβασμούς !!

Ενωμένοι για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας, την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας !!

Το νέο Δ.Σ ΠΑΝΣΥΠΟ :

Πρόεδρος: ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεν. Γραμματέας: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ταμίας: ΤΣΟΡΑΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΕΛΗ :

ΚΟΡΜΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΙΚΟΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΠΑΘΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ ΦΙΛΙΑΝΑ

 

 

ΠΑΝΣΥΠΟ ΔΣ

Share this article

Ετικέτες

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.