Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου - ψηφίζουμε για τους εκπροσώπους μας στο Υπηρεσιακό & Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ

Την προσεχή Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, από τις 07:00 π.μ μέχρι και τις 17:00 μ.μ διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ στα υπηρεσιακά συμβούλια για όσους εργάζονται στον Ν.Αττικής.Για τους εργαζόμενους από την περιφέρεια η ψηφοφορία διεξήχθει δια αλληλογραφίας.

Στον ΟΑΕΔ λειτουργούν 3 Υπηρεσιακά Συμβούλια, των τακτικών υπαλλήλων, των αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) και των εκπαιδευτικών υπαλλήλων ΟΑΕΔ.Η θητεία των εκπροσώπων των εργαζομένων στα  Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι διετής (2).

Οι εκλογές αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες αφού στην επόμενη διετία τα Υπηρεσιακά Συμβούλια θα αποφασίσουν για πολύ σοβαρά ζητήματα όπως οι κρίσεις των Προϊσταμένων τμημάτων, οι αναγνωρίσεις της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό και στον Δημόσιο τομέα, κ.α

Γι'αυτό ακριβώς χρειάζεται όλοι οι συνάδελφοι να προσέλθουν και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται. Όσοι περισσότεροι ψηφίσουν τόσο περισσότερο δημοκρατικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τους άλλους να αποφασίσουν για εμάς.

Έχουμε λόγο, φωνή και διεκδικούμε.

Είναι στο χέρι μας .

ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

               ή

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ;

 

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.