Υπηρεσιακά Συμβούλια ΟΑΕΔ - 2 ΣΤΑ 2 ο Συνδυασμός μας

Διεξήχθη χτες στον ΟΑΕΔ, στα κτήρια της Διοίκησης η ψηφοφορία για τους εκπροσώπους των εκπροσώπων εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΟΑΕΔ ενώ οι συνάδελφοι από την επαρχία ψήφισαν δια αλληλογραφίας.

Ο Συνδυασμός μας εξελέγη και στις δυο ψηφοφορίες, τόσο στους  αορίστου όσο και στους  τακτικούς υπαλλήλους καταλαμβάνοντας   τη πρώτη θέση στους αορίστου και τη δεύτερη στους  τακτικούς .

Ανεπίσημα αποτελέσματα( τα οριστικά θα ανακοινωθούν αργότερα σήμερα).

Για τους τακτικούς υπαλλήλους

Εγγεγραμμένοι 2604

Ψήφισαν 1823

Συμμετοχή περίπου 70%

 

 - Αγωνιστική Ενωτική Συνεργασία 576

Εκλέγονται

Μακράκης Γ. 456 Ρίζος Κ. 78

 - Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ 473

Εκλέγονται Αργυροπούλου Α. 212, Λιβέρης Κ. 182

 

Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν

 - ΔΑΚΕ 466

- Ανεξάρτητος - Καμπόλης Δημ. 136

Δημοσιοϋπαλλική Ενότητα 70

Αορίστου Χρόνου

Ψήφισαν 251

Έγκυρα  224

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ 65

 - Εκλέγονται Οικονομοπούλου 21, Μπούρχας Β, 19

 - Ανεξάρτητος -  Μπέζος 53

Αναπληρωτής του Μπέζου είναι ο πρώτος σε ψήφους από την τρίτη σε ψήφους Δημοσιοϋπαλλική Ενότητα που πήρε 40 ψήφους

Τέταρτος σε ψήφους ο ανεξάρτητος Τελιος με 38 ψήφους και

πέμπτη η ανεξάρτητη υποψήφια Βασιλάκου με 38

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους στον ΟΑΕΔ, οι οποίοι μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν.

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για όλους μας να συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε τους συναδέλφους για τρίτη συνεχη διετία στα υπηρεσιακά συμβούλια ΟΑΕΔ.

Σε σχέση με τις εκλογές του 2014 ο συνδυασμός μας είχε πάνω από 20% αύξηση των ψήφων, αποτέλεσμα που δείχνει ότι οι συνάδελφοι μας, έχουν αντιληφθεί πια, ποιοί είναι οι πιο ικανοί για να τους εκπροσωπούν.

Όλοι οι συνδυασμοί και υποψήφιοι στο υπηρεσιακό συμβούλιο του ΟΑΕΔ τακτικών υπαλλήλων είχαν παραπάνω ψήφους από τα αποτελέσματα αφού ο εκπρόσωπος του συνδυασμού της ΔΑΚΕ βλέποντας να χάνει την έδρα, νόμιζε ότι έβγαλε από το ''μανίκι΄΄ έναν άσσο.

Διαβάζοντας την Υπουργική Απόφαση για την διεξαγωγή των εκλογών και την διαδικασία των άκυρων ψηφοδελτίων, μια παράγραφος όριζε ότι είναι ΑΚΥΡΑ τα ψηφοδέλτια που δεν έχουν κανένα σταυρό.

Η εφορευτική επιτροπή κάνοντας δεκτό το αίτημα του ακύρωσε από όλες τις παρατάξεις και υποψηφίους εκείνα τα ψηφοδέλτια που δεν είχαν σταυρο.

Όμως η τύχη δεν ευνόησε την ΔΑΚΕ αφού από την παράταξή της αφαιρέθηκαν τα περισσότερα ψηφοδέλτια από όλους τους άλλους συνδυασμούς κάνοντας την διαφορά με τον συνδυασμό μας να μεγαλώνει.

 

Χαρούλης ''όσο θάβεις το σποράκι , τόσο βγάνει ανθό ...

 

 

 

 

 

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.