Πήγαιναν γυρεύοντας!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ

Ταχ. Διεύθ. : Σολωμού 60 & Πατησίων 104 32, Αθήνα ■ Τηλ.: 210 5281485 ■ Κιν.: 6972 692727, 6972 694841 ■ Fax: 210-5226625, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ■ URL: www.pansypo.gr

Αθήνα, 18-11-2020
Αρ. Πρωτ. : 312

 

Θέμα: “ Πήγαιναν γυρεύοντας!!!!”


Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο, σε μια συνάδελφό μας , επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ επειδή μετακινήθηκε από το κτήριο του τ. Ο.Ε.Κ., στη Σολωμού έως το Πολυτεχνείο για να αφήσει λίγα λουλούδια , ως φόρο τιμής στους πεσόντες. Φορούσε μάσκα, ήταν μόνη, είχε στείλει μήνυμα για μετακίνηση, δεν προκάλεσε κανέναν…. Ή μήπως προκάλεσε?


Προκάλεσε βαθιά τους αρνητές του Πολυτεχνείου, που παρατεταγμένοι με πλήρη εξάρτηση προσπαθούσαν με λύσσα να ποινικοποιήσουν κάθε ιστορική μνήμη.


Ένας δεύτερος συνάδελφος, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας μας, συνελήφθη, μαζί με πολλούς άλλους πολίτες, επειδή συμμετείχε σε πορεία και κατάθεση στεφάνου. Ε, αυτός κι αν προκάλεσε! Τον κράτησαν λίγες ώρες μήπως και του δείξουν ποιός αποφασίζει και διατάζει σ΄αυτή τη χώρα, κατηγορία δεν βρέθηκε να του απαγγείλουν.


Το πρόστιμο της συναδέλφου έχει ήδη διαγραφεί και ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΠΟΚΠ έχει αφαιθεί από εχθές.


Πήγαιναν, όμως και οι δύο γυρεύοντας….. την προσωπική τους ελευθερία, το δικαίωμά τους στους αγώνες !


Πήγαιναν γυρεύοντας την αξιοπρέπεια όλων μας!

 

pansypo sig

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.