ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΕΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων του Συλλόγου μας για την μη κατάργηση του ΟΕΚ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που κάναμε την τελευταία εβδομάδα στο  ΝΟΜΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ :

 

1)Αποστείλαμε σε όλα τα μέσα του Νομού Λασιθίου (ραδιόφ. σταθμούς & τηλεόραση) όλα τα έντυπα που λάβαμε από το Σύλλογό μας καθώς επίσης και στους 2 βουλευτές του Νομού μας (Μιχάλη Καρχιμάκη & Γιάννη Πλακιωτάκη) όπως επίσης και προς τους Δήμους Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας.

 

2) Συμμετείχαμε στην ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ (22-2) σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ όπου και μοιράσαμε έντυπο υλικό στους συγκεντρωμένους .

 

3) Δώσαμε συνέντευξη σε 3 ραδιοφ. Σταθμούς και στο TELEKΡHTH αναλύοντας τις θέσεις του συλλόγου σχετικά με τις συνέπειες από την κατάργηση ΟΕΚ & ΟΕΕ.

 

4) Μοιράσαμε έντυπο υλικό στα γραφεία του ΟΑΕΔ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ , του ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ , στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και στα καταστήματα του κέντρου της πόλεως .

 

5) Επισκεφθήκαμε το Δήμαρχο Ιεράπετρας  ο οποίος μας έδωσε επιστολή την οποία έχει αποστείλει στον Υπουργό Εργασίας (επισυνάπτεται) σχετικά με την αντίθεσή του για την κατάργηση των 2 οργανισμών και για τις συνέπειες που θα προκύψουν στην τοπική κοινωνία και μας ζήτησε  να ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας  σε συνεδρίασή του (απόψε 23-2)  σχετικά με τις συνέπειες που θα προκύψουν από την κατάργηση ΟΕΚ & ΟΕΕ.

 

6) Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τους 2 βουλευτές του Νομού μας οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι χειρίζονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το θέμα σε συνεργασία με τον υπουργό εργασίας αλλά όπως μας μετέφεραν επειδή είναι πολύ λεπτό το θέμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να μας δώσουν πληροφορίες σχετικά και ότι  μόλις έχουν νέα θα μας ενημερώσουν (επιφυλασσόμαστε).

 

7)Σχεδιάζουμε (αύριο 24-2) να μοιράσουμε έντυπο υλικό στα καταστήματα και στις υπηρεσίες του Αγίου Νικολάου όπως επίσης και το Σάββατο 25-2 και την Τετάρτη 29-2 στις ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου αντίστοιχα .

 

Οι Υπάλληλοι του Γραφείου ΟΕΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

ΡΟΒΙΘΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΝΑ

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.