ΟΕΚ-Εργατικές Κατοικίες Καρδίτσας - Τη Παρασκευή δίνονται τα κλειδιά των σπιτιών από τη Διοικήτρια ΟΑΕΔ-Νέος Βρεφονηπιακός σταθμός Καρδίτσας-

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 24 Μαΐου 2017

Επίσκεψη Διοικήτριας σε Τρίκαλα- Καρδίτσα

Τριήμερη επίσκεψη στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει η διοικήτρια του ΟΑΕΔ καθ. Μαρία Καραμεσίνη από την Πέμπτη 25 έως το Σάββατο 27 Μαΐου. Σκοπός της επίσκεψης είναι αφενός η παράδοση των 228 κατοικιών του οικισμού “Καρδίτσα ΙΧ” στους κληρωθέντες δικαιούχους, αποκαθιστώντας τους στεγαστικά και θέτοντας έτσι τέλος σε μια μακρά περίοδο αναμονής, αφετέρου η ενημέρωση των υπόλοιπων οικιστών για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των οφειλών τους και για την νέα μειωμένη ενιαία τιμή των 304,41 € ανά τ.μ. παραχωρούμενης κατοικίας που εφαρμόζεται πανελλαδικά.

Παράλληλα η Διοικήτρια θα ενημερώσει τους επιχειρηματικούς φορείς της Καρδίτσας για τη νέα γενιά προγραμμάτων που σχεδιάζει και υλοποιεί ο ΟΑΕΔ με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας. Επ΄ευκαιρίας της επίσκεψής της θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του Οργανισμού στο πλαίσιο των άμεσων κι αµφίδροµων επαφών της ∆ιοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, ενώ θα έχει και μια σύντομη συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Διοικήτριας είναι το ακόλουθο:

Πέμπτη 25 Μαΐου

  • 13:30 Επίσκεψη στο ΚΠΑ2 Τρικάλων και συζήτηση με τους εργαζόμενους των ΚΠΑ2 Τρικάλων και Καλαμπάκας
  • 19:00 Ομιλία στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Παρασκευή 26 Μαΐου

  • 11:00 Παράδοση κατοικιών του Οικισμού “Καρδίτσα ΙΧ”
  • 13:30 Επίσκεψη και συζήτηση με τους εργαζόμενους του ΚΠΑ2 Καρδίτσας  
  • 19:30 Ενημέρωση για τις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων ή μη οφειλών δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας, οικισμών τέως ΟΕΚ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Σάββατο 27 Μαΐου

  • 10:00 Επίσκεψη στον υπό κατασκευή από τον ΟΑΕΔ       βρεφονηπιακό σταθμό Καρδίτσας

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.