Απαντήθηκε σήμερα η επερώτηση του Βουλευτή του ΚΚΕ για τα δάνεια 15ετούς διάρκειας και την επανίδρυση του ΟΕΚ-ΟΕΕ

Σύμφωνα με την αν.Υπουργό Εργασίς έχει ήδη προχωρήσει η κυβέρνηση στην επιμήκυνση της προθεσμίας κατάθεσης αίτησης για υπαγωγή στις προηγούμενες ρυθμίσεις και ταυτόχρονα η κυβέρνηση εξετάζει νέες ρυθμίσεις για τα δάνεια που ο ΟΕΚ - ΟΑΕΔ επιδοτεί, αλλά και για τα δάνεια που ο ΟΕΚ από ίδια κεφάλαια έχει χορηγήσει.Επίσης τόνισε ότι είναι πολύ μεγάλης σημασίας οι ρυθμίσεις αυτές ενώ θα παρουσιαστούν σύντομα οι νέες ρυθμίσεις και για τις δύο κατηγορίες των δανείων του ΟΕΚ αλλά και για τις εργατικές κατοικίες. Από την πλευρά του Ο Βουλευτής του ΚΚΕ Κατσώτης τόνισε ότι πρέπει να εξασφαλίσει η κυβέρνηση ότι κανένα σπίτι του ΟΕΚ δεν θα πάει στα χέρια τραπεζίτη, ζήτησε δε το πάγωμα των δανείων για τους ανέργους και ευνοικότερες ρυθμίσεις για τους ευάλωτους πολίτες.

Όλη η επερώτηση και η απάντηση της Υπουργού παρακάτω

{youtube}Zz-Tgz1KnLo{/youtube}

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.