Τελικά αποτελέσματα για τους ΒΝΣ ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι σήμερα Τρίτη 18/07, αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίωνπου θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για το Σχολικό Έτος 2017-2018, όπως έχει καθοριστεί βάση της Δημόσιας Πρόσκλησης ως εξής:

Οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Β΄βάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψηφίων  βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 49344/12-07-2017 Απόφαση  Διοικήτριας του ΟΑΕΔ.

Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοματοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ΄αρ. 1579/38/06.06.2017 Απόφασης του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Ε.Δ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς- κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns  ή στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.