Ο ΠΑΝΣΥΠΟ συμμετέχει σήμερα, Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2026, στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης της ΑΔΕΔΥ, καθώς και στην πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 13:00 και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Διοίκησης της Δ.ΥΠ.Α.
Η πανελλαδική στάση εργασίας έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, την αντιπροσωπευτικότερη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση στον χώρο της Δ.ΥΠ.Α., και εντάσσεται στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.
Η σημερινή δράση αφορά όλους τους εργαζόμενους.
Η ακρίβεια εξακολουθεί να περιορίζει το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα, οι μισθοί δεν ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες, οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν με σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, ενώ οι εργαζόμενοι καλούνται να ανταποκριθούν σε συνεχώς διευρυνόμενες αρμοδιότητες και αυξημένο φόρτο εργασίας.
Η διεκδίκηση πραγματικών αυξήσεων στους μισθούς, επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού, ουσιαστικών μέτρων απέναντι στην ακρίβεια, μόνιμης και σταθερής εργασίας και επαρκούς στελέχωσης των δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί κοινή υπόθεση των εργαζομένων.
Ο ΠΑΝΣΥΠΟ συμμετέχει στη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση και καλεί τους εργαζόμενους της Δ.ΥΠ.Α. να δώσουν μαζικό παρών στην πανελλαδική στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2026
Πανελλαδική στάση εργασίας: 11:00 – 13:00
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας: Κτίριο Διοίκησης Δ.ΥΠ.Α.
Στα κοινά προβλήματα, η απάντηση είναι η συλλογική διεκδίκηση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΟΑΕΔ – τ. ΟΕΕ – τ. ΟΕΚ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ ΦΙΛΙΑΝΝΑ


Leave feedback about this
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.