Περί συνθηκών ασφάλειας εργαζομένων στο κτίριο της Δ.ΥΠ.Α. επί της οδού Γούναρη 2, Άλιμος Αττικής.

κ.Διοικητά,

Όπως ήδη γνωρίζετε με την αποστολή προηγούμενης ανακοίνωσης της Αδέσμευτης Φωνής Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, σας ενημερώσαμε ότι στο κτίριο της Δ.ΥΠ.Α. επί της Γούναρη 2, Άλιμος, όπου στεγάζονται υπηρεσίες της Διοίκησης, η Π.Δ Αττικής και η Π.Δ Πειραιώς και Νήσων, η έξοδος κινδύνου δεν έχει πρόσβαση στο ισόγειο έτσι ώστε σε έκτακτη περίπτωση κινδύνου να εξασφαλίζεται η ασφαλής εκκένωση του κτιρίου αλλά σταματάει στον δεύτερο όροφο.

Έκτοτε, δεν έχουμε λάβει ουδεμία απάντηση εκ μέρους της Διοίκησης για την καταγγελία μας. Συνεπώς, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εντός της επόμενης εβδομάδας (έως 6/9/24) εάν είναι εξασφαλισμένη η εκκένωση του κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς/σεισμού σύμφωνα με τις ισχύουσες, κείμενες διατάξεις, περί ασφάλειας των εργαζομένων του κτιρίου Δ.ΥΠ.Α. επί της Γούναρη 2, Άλιμος.

Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στις αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Share this article

Συνημμένα αρχεία:

Τελευταία άρθρα από τον/την ΠΑΝ.Σ.ΥΠ.Ο.

Σχετικά Άρθρα

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.