ΠΑΝΣΥΠΟ - Επίδοση εξωδίκου για την διενέργεια κατεπείγουσας τεχνικής αυτοψίας στον ΒΝΣ ΞΑΝΘΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή εξωδίκου προς την Διοίκηση Δ.ΥΠ.Α. για τον ΒΝΣ Ξάνθης σχετικά με την διενέργεια κατεπείγουσας αυτοψίας προκειμένου να διαπιστωθεί η ασφάλεια λειτουργίας του κατόπιν της καταγγελίας μας που είχε αποσταλεί με όλες τις φωτογραφίες τον Σεπτέμβριο 2023 και σε επανάληψη τον Νοέμβριο 2023 στη Διοίκηση Δ.ΥΠ.Α.

 

Το εξώδικο το οποίο έχει ήδη επιδοθεί αναφέρει ρητά :

 

«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

 

Σας καλούμε όπως προβείτε άμεσα, εντός πέντε ημερών από τη λήψη της παρούσας, στη διενέργεια τεχνικής αυτοψίας και ελέγχου στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ξάνθης για τη διασφάλιση των απαραίτητων όρων

υγιεινής και ασφάλειας κατά την παροχή εργασίας των εργαζομένων συναδέλφων μελών του σωματείου μας και γενικότερα τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών που είναι χρήστες των κοινωνικών σας υπηρεσιών, γνωστοποιώντας μας εντός της ανωτέρω προθεσμίας και τα αποτελέσματα αυτής, άλλως θα είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε σε κάθε προβλεπόμενη δικαστική ενέργεια, για την αποκατάσταση της νομιμότητας, τον καταλογισμό ευθυνών και την επιβολή των προβλεπόμενων από τον νόμο κυρώσεων. »

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Share this article

Συνημμένα αρχεία:

Τελευταία άρθρα από τον/την ΠΑΝ.Σ.ΥΠ.Ο.

Σχετικά Άρθρα

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.