Επιστολή του Συλλόγου για την τοποθέτηση μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών ΑΤΜ στο κτίριο της ΔΥΠΑ επί της Σολωμού 60, Αθήνα

Τοποθέτηση αυτόματου μηχανήματος ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στο κτίριο της Δ.ΥΠ.Α. επί της Σολωμού 60

 

Στο κτίριο του τ.ΟΕΚ επί της Σολωμού 60 στεγάζονται το ΚΠΑ2 Αθηνών και η Διεύθυνση Ακίνητης Περιουσίας και Στεγαστικής Συνδρομής, η Διεύθυνση Πρόνοιας, το ΣΕΠΕ και ένας συγκεκριμένος αριθμός του Υπ.Εργασίας στον 8ο και 9ο όροφο.

Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου δεν υπάρχει διαθέσιμο μηχάνημα ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας έτσι ώστε να μπορούν οι υπάλληλοι αλλά και οι πολίτες που προσέρχονται στις ανωτέρω υπηρεσίες να εξυπηρετούνται καθημερινά.

 

Η Εθνική Τράπεζα διέθετε μηχάνημα ΑΤΜ μέχρι και πριν λίγα χρόνια στο ισόγειο του κτιρίου αλλά χωρίς καμιά απολύτως προειδοποίηση και συνεννόηση το απεγκατέστησε παρότι το σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων έχουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας τους στην εν λόγω Τράπεζα.

 

Τους τελευταίους μήνες όπως είναι γνωστό η Εθνική Τράπεζα συνεργάζεται με τη Δ.ΥΠ.Α. στο στεγαστικό πρόγραμμα ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Εθνική Τράπεζα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την συνεργασία αυτή δεδομένου ότι έχει ήδη ενσωματώσει στο χαρτοφυλάκιό της χιλιάδες νέα στεγαστικά δάνεια με αυξημένα κέρδη για τα οποία έχουμε ήδη δημοσιεύσει ανακοίνωση (για όλες τις Τράπεζες).

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε για την ενεργοποίηση της Διοίκησης προς την Εθνική Τράπεζα έτσι ώστε να τοποθετηθεί ξανά το αυτόματο μηχάνημα ΑΤΜ στο ισόγειο του κτιρίου της Δ.ΥΠ.Α επί της Σολωμού 60 αφού καθημερινά προσέρχονται πάνω από 600 εργαζόμενοι και πολίτες, η πλειοψηφία των οποίων είναι και πελάτες της Εθνικής Τράπεζας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.