Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης και ημερομηνίας εκλογών για νέο ΔΣ Συλλόγου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ

ΑΘΗΝΑ 12.01.2018

Αριθ.Πρωτ:217

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε την διεξαγωγή των εκλογών για νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας, Ελεγκτική Επιτροπή και Εκπροσώπους για την Ομοσπονδία ΠΟΠΟΚΠ την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού.

Επίσης αποφάσισε την σύγκλιση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ στην αίθουσα της Διοίκησης ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος. Σε περίπτωση μή απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, 10.30 π.μ στην ίδια αίθουσα. Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία όπως ορίζει το καταστατικό μας τότε η Συνέλευση θα διεξαχθή την

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ στην αίθουσα της Διοίκησης ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντιστάσεως 8 , Άλιμος.

Τα θέματα προς συζήτηση είναι :

  • Εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών για νέο Δ.Σ Συλλόγου, Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και για νέους εκπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής ( ΠΟΠΟΚΠ ) σύμφωνα με τα αρθ.24,25 του καταστατικού.

  • Επικύρωση-έγκριση απόφασης του Δ.Σ για διεξαγωγή των εκλογών με μεικτό σύστημα (κάλπες, επιστολική ψήφος) για νέο Δ.Σ Συλλόγου, Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και για νέους εκπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής ( ΠΟΠΟΚΠ )

  • Συζήτηση και ψήφιση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού του Συλλόγου για το έτος 2017

  • Προγραμματισμός Δράσεων του Συλλόγου για το 2018

Share this article

Συνημμένα αρχεία:

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.