5 Σφαίρες για τα γραφεία του ΟΑΕΔ - Πυροβόλησαν το κτήριο του ΟΕΚ όπου συστεγάζονται τα γραφεία δανειοληπτών

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους του ΟΕΚ -ΟΑΕΔ( Διεύθυνση Β1 & Β5)  καθώς και τους υπαλλήλους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρησης Ειδικού Χρέους (γραφεία δανειοληπτών) σήμερα το πρωί όταν προσερχόμενοι στο γραφείο τους που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου του ΟΕΚ , επί της Σολωμού 60 & Πατησίων, αντίκρυσαν την τζαμαρία του γραφείου με 5 τρύπες από πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν, μετέβησαν  στο σημείο και πήραν καταθέσεις από τους υπαλλήλους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που το κτήριο του ΟΕΚ καθίσταται στόχος τέτοιων ενεργειών καθώς στα 59 χρόνια της λειτουργίας και παρότι τα γραφεία του ΟΕΚ βρίσκονταν στην περιοχή των εξαρχείων ουδέποτε καταγράφηκε παρόμοιο περιστατικό.

 

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.