Πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, πραγματοποίησαν σήμερα περίπου διαδηλωτές μέλη της Ομοσπονδίας Οικοδόμων. Η κυκλοφορία στη Σταδίου διακόπηκε για λίγη ώρα, ενώ τετραμελής αντιπροσωπεία των διαδηλωτών έγινε δεκτή από τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη.
Οι εκπρόσωποι των οικοδόμων έθεσαν το θέμα της μείωσης των επιδομάτων (εποχικά και ανεργίας), που συμπαρασύρονται από τη μείωση του ελάχιστου μισθού, καθώς και το θέμα των κοινωνικών παροχών που έδιναν οι οργανισμοί Εργατικής Εστίας και Κατοικίας που καταργήθηκαν.
Ο υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία, ότι τα προγράμματα που ήταν σε εξέλιξη θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς και ότι εξετάζονται τα θέματα της λειτουργίας του νέου φορέα που θα αντικαταστήσει τους δυο οργανισμούς, ώστε να μην υπάρξουν απώλειες για τους εργαζόμενους.
Νέα του Συλλόγου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- 4 Απριλίου, 2012
- 14 έτη πριν
Δείτε ακόμα
Νέα του Συλλόγου, ΠΑΝΣΥΠΟ
Πώς οι ενοικιαστές σε στεγαστική υπερεπιβάρυνση μειώθηκαν από 37,4%
28 Σεπτεμβρίου, 2026
Νέα του Συλλόγου, ΠΑΝΣΥΠΟ
Δ.ΥΠ.Α: Σχεδόν 6 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό
27 Σεπτεμβρίου, 2026
Νέα του Συλλόγου, ΠΑΝΣΥΠΟ
Μπόνους στη Δ.ΥΠ.Α – Αίτημα χορήγησης διοικητικών εγγράφων σχετικά
24 Σεπτεμβρίου, 2026
Νέα του Συλλόγου, ΠΑΝΣΥΠΟ
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ
23 Σεπτεμβρίου, 2026
Νέα του Συλλόγου, ΠΑΝΣΥΠΟ
Η Δ.ΥΠ.Α στην Ετήσια Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για
23 Σεπτεμβρίου, 2026


Leave feedback about this
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.