Να σταματήσουν να εργαλειοποιούν τους υπαλλήλους για προσωπικές φιλοδοξίες
Αναλυτική ενημέρωση για την απόσπαση υπαλλήλων από την Διεύθυνση Γ1 Στα χρόνια που ασχολούμαστε με την εκπροσώπηση των εργαζομένων έχουμε διαπιστώσει ότι είναι.
Αναλυτική ενημέρωση για την απόσπαση υπαλλήλων από την Διεύθυνση Γ1 Στα χρόνια που ασχολούμαστε με την εκπροσώπηση των εργαζομένων έχουμε διαπιστώσει ότι είναι.
Δεν μας αξίζει αυτή η ζωή Φτάνει πια με την προσβολή της αξιοπρέπειάς μας Αρίθμ.Πρωτ. 525/29.9.2025 Στην 24ωρη απεργία της 1ης Οκτωβρίου 2025.
Στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) έστειλε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία τον φάκελο μετά την καταγγελία μας για την αγορά κτιρίου Διοίκησης Οι.
Η Δ.ΥΠ.Α. διαχειρίζεται την μεγάλη ακίνητη περιουσία του ΟΕΚ και ΟΕΕ από το 2012 που οι δύο κοινωνικοί Οργανισμοί καταργήθηκαν με μνημονιακές διατάξεις..
Οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών σε νέα καθήκοντα-Διαφημιστές της Δ.ΥΠ.Α. στο facebook Με εικαστικό έμπνευσης Ζογγολόπουλου η προστασία από τα νερά που μπάζει.
Κατακύρωσε ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την πληροφοριακή ανάπτυξη του νέου πιλοτικού επιδόματος ανεργίας με ποσοστό έκπτωσης 0,75% Με την ανακοίνωση με αριθμ.πρωτ. 451/2.6.2025.
Δεν μας εξέπληξε η επανάληψη για άλλη μια φορά χορήγησης σε λίγους υπαλλήλους του μπόνους παραγωγικότητας. Στις Υπηρεσίες επικρατεί γενικευμένη δυσαρέσκεια και οργή.
Θέμα: «Παρέμβαση για την αποκατάσταση της καταφανούς αδικίας εις βάρος του κλάδου ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας» Αξιότιμοι/ες, Δεχτείτε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του.
Ο Σύλλογός μας έχει επανειλημμένα ενεργήσει για το δίκαιο των υπαλλήλων, για την βελτίωση των προγραμμάτων που υλοποιεί η Δ.ΥΠ.Α. και την ίση,.